Påmelding til dåp

Lommedalen kirke

I perioden fra 15. april og ut oktober har Lommedalen menighet sine gudstjenester i Gassbygningen på Bærums Verk grunnet byggearbeider i kirken.

Orientering om utfylling

For å starte utfyllingen trengs et personnummer. Dersom dere ikke har barnets personnummer, kan dere bruke deres eget. Dere vil motta en kode på sms for å gå videre i prosessen.

Velg kirke og to datoer der det er ledig plass. I første omgang er det nok å fylle ut navn på barnet og kontaktinformasjon til dere foreldre. Har dere ennå ikke bestemt navn på barnet, kan dere likevel sende påmeldingen.

Etter at dato for dåpen er bekreftet, kan dere senere gå til "gjenåpne tidligere utfylt skjema", og oppdatere innholdet med for eksempel faddere. Bruk samme person - og telefonnummer som ved første innlogging.