Julen i Høvik menighet!


Her kommer informasjon om Julen i Høvik Kirke. Følg med for oppdatert informasjon. 

 

Julaften 24.12:

 

Juleandakt fra staben:

kl. 10.00 den 24. desember, vil det bli publisert en juleandakt fra staben i menigheten på facebook og hjemmesiden. Denne kommer som et tillegg til åpen kirke som vil bli arrangert på julaften i år. 

 

Åpen kirke:

Vi arrangerer Åpen kirke på julaften fra kl. 13 - 17.

Her vil det være mulighet til å komme inn i kirken og kjenne på julestemningen. Det blir lest juleevangeliet av frivillige, og det vil bli spilt litt julemusikk. 
Vi har bare plass til 20 i kirkerommet av gangen grunnet smittevern. Derfor vil jeg anbefalle å prøve å spre dere ut over dagen, og lage rom for hverandre. Det blir ingen påmelding. 

Husk og holde avstand, og ha gjerne munnbind mens du er i bevegelse. Vi ber om at du holder deg hjemme dersom du har symptomer. 

 

Første juledag: Åpen kirke? (Hvis streiken avblåses)

Vi vil holde dere oppdatert på den 25. des. Da store deler av staben er i streik, er dette et arrangement vi ikke kan garantere at vi får gjennomført. Dersom streiken blir avblåst før 25, vil vi gjennomføre. Så hold dere oppdaterte på hjemmesiden. 

 

Søndag 27.12: 

På romjulssøndagen vil det bli publisert en musikkandakt produsert i Høvik menighet. Denne vil komme på hjemmesiden og på Facebook. Her blir det mye fin musikk. Få den gjerne med deg. 

 

Vi ønsker alle en fredelig og koselig jul. Ta vare på hverandre og spre juleglede!

Mvh. Staben

(Alle bilder publisert i artikkelen er fra tidligere år)

Tilbake