Allehelgen i Tanum

30.10.2019

Allehelgen i Tanum

Første søndag i november feirer vi Allehelgensdag.

Allehelgensdag er for mange en spesiell dag.
Til minne om alle som er gått bort tennes det lys på gravene og det gis på forskjellige måter uttrykk for sorg og savn.
På lørdag inviterer vi til minnegudstjeneste og på søndag feirer vi allehelgensgudstjeneste kl. 11.

Program lørdag 2. november
Klokken 14-16: Kranseverksted kirkesenteret
Klokken 16: Minnegudstjeneste
Klokken 17-19: Åpen kirke

Program søndag 3. november
Klokken 11: Allehelgensgudstjeneste

Minnegudstjenesten i Tanum kirke lørdag kl.16. er for alle som sitter med sorg og savn etter å mistet noen.
Vi kommer sammen til vakker musikk, nærvær og ord til trøst.
Vi vil også lese opp navnene til alle som døde det siste året, i vår menighet.
Med menighetens prester Sveinung Hansli og Dorothee Ziller, diakon Synnøve Ilebekk Johansen, musikk ved kantor Tord Gustavsen og cellist Øyvind Gimse.

I forkant av minnegudstjenesten på lørdag er det kranseverksted kl.14 på menighetssenteret.
Der kan alle som ønsker lage en krans til sine kjæres grav.
Her er det noen som hjelper til slik at det er enkelt både for barn og voksne å lage en personlig krans.
Dere må gjerne ta med blomster eller lignende som dere vil flette inn i kransen.
Men vi kjøper inn alt som trengs, derfor trenger vi påmelding innen onsdag 31. oktober til Synnøve (diakon) mobill 982 67 830 eller e-post: sj963@kirken.no