Tilgjengelighet på Kirketorget uke 32-33

05.08.2019

Tilgjengelighet på Kirketorget uke 32-33

Begrenset tilgjengelighet som følge av arbeid med elvepromenaden.

Vi har mottatt varsel fra prosjektenheten som på vegne av entreprenør varsler om begrenset tilgjengelighet i uke 32-33 (5.-16.8) rundt inngang A inn til Brambanigården mot Rådhuset. Entreprenøren vil åpne en «kanal» for gjennomgang når de ser det er mulig.

Heisen ved siden av inngangen kan benyttes av bevegelseshemmede, arbeiderne på stedet skal være behjelpelige og bistå besøkende slik at de kommer seg inn i og ut av heisen.

For alle andre kan følgende innganger brukes: Fra Bakgården i hjørnet ved siden av restaurant Caspars uteservering (er denne døren låst kan du banke på vinduet inn til kirketorget eller ringe på), og inngang fra Kinoveien (ring på).

Vi beklager de ulemper dette måtte medføre, men håper arbeidene går så raskt og uproblematisk som mulig.