Konsert med Dimitris Kostopoulos

2. juni kl. 19.00 i Jar kirke.

Klaveraften i Jar kirke

- med Dimitris Kostopoulos

Søndag 2. juni kl 1900 kan du oppleve den klassiske pianisten Dimitris Kostopoulos i Jar kirke. Han vil fremføre et virtuost og krevende program bestående av Franz Schuberts Drei Klavierstücke, D. 946, to lyriske stykker av Edvard Grieg og Ballade nr 2 av Franz Liszt.

Den gresk-norske pianisten har sin utdanning fra Barratt Dues Musikkinstitutt og Norges Musikkhøgskole. Han har flere internasjonale priser, solistoppdrag med orkester i inn og utland, konserter på flere av Norges største festivaler og konsertscener, samt konserter i 13 ulike  land bak seg. Siden 2011 har han innehatt stillingen som pianist i MiNensemblet ved Musikk i Nordland.

Dette er en mulighet til å høre følelsesladet, lidenskapelig, dramatisk, lystig og vakker klavermusikk, tolket av en av Norges fremste pianister.

Konserten er støttet av Fond For Utøvende Kunstnere og Creos vederlagsfond.

Billetter: kr 200, studenter/honnør kr 150, barn til og med 12 år går gratis.