Julekonserter i Høvik kirke

Julekonserter i Høvik kirke

Velkommen til vakker sang og musikk!

JULEKONSERTER I HØVIK KIRKE 2018

Tirsdag 27. november kl 19.00 er det tid for TenSing og Høvik Ungdomssenters(HUS) årlige julekonsert! Vi gleder oss stort til å vise frem hva vi har jobbet med gjennom semesteret! Denne høsten har Viktoria Solum vært hovedansvarlig for TenSing øvelsene og vi har fått til masse spennende både i kor og band. Dirigenter er Sara D’arcy Shepherd, tidligere LiV-er og dreven dirigent og solist, og Mari Kvarenes Baann som går LiV-kurs og har praksis som dirigent i Tensing i år. De unge voksne på Høvik Ungdomssenter er også representert på konserten ved 3k+ minikor – ledet av Christian Heggen. Sangene de synger er arrangert av ham selv delvis i samarbeid med Viktoria. Bandet ledes av bandleder Jakob Dahle som også går LiV-kurs på HUS i år og ellers er elev ved Rud VGS. Koret synger alt fra julesanger til poplåter – velkommen til en herlig julekonsert og avslutning for året med HUS! (Konserten har gratis inngang, men det er mulig å gi et beløp enten på vipps eller ved utgangen)

Fredag 30.11.18 kl. 18
Rein Alexander og Anita Skorgan: Deilig er jorden
Musikere: Jon Willy Rydningen, Torbjørn Økland og Terje Johannesen
Billetter: Ticketmaster.no: 460,-

Fredag 7.12.18 kl. 19
Nils Georg Haugland Nilsen, Anna Margrethe Haugland Nilsen, Cecilie Cathrine Ødegården, Bjørn Solum og Kristin Fossheim : En klassisk julekonsert

Billetter ved inngangen: 250,- / 100,- (barn)

Lørdag 8.12.18 kl. 16
DKor: Julekonsert
Dirigent: Sverre Thorstensen
Billetter: 220,-/100,- (barn). Ticketco

Søndag 9.12.18 kl. 18
Bærumkoret: Bærumkorets julekonsert.
Dirigent: Pål Rullestad, kantor Thröstur Eiriksson.
Billetter ved inngangen eller Ticketco: 200,-

Mandag 10.12.18 kl. 19
Kantor Thröstur Eiriksson 60 år.

10.desember fyller kantor Thröstur Eiriksson 60 år. Han har vært kantor i kirken siden 1990 og ønsker å feire med en konsert i kirken mandag 10.desember kl 19, sammen med musikkvenner. På programmet står verker av bl.a. Cesar Franck og Olivier Messiaen, som begge har fødselsdag samme dag. Gratis adgang, men gave til musikkarbeidet i Høvik kirke mottas med takk. Uformell mottakelse i menighetshuset etterpå.

Tirsdag 11.12.18 kl. 19.30
Chorus Felix: Julekonsert

Chorus Felix: Julekonsert. Koret inviterer til konsert med mye vakker og stemningsfull musikk der våre gamle flotte julesanger også er med.
Dirigent: Ida Cecilie Holm. På orgel: Markus Andre Berg. Billetter ved inngangen: 200,-

Torsdag 13.12.18 kl. 18
Høvik skolekor og Bærum unge strykere: Julekonsert
Gratis inngang

Lørdag 15.12.18 kl. 17
Høvik janitsjarkorps: Julekonsert
Gratis inngang.

Bærum Bachkor holder julekonsert i Høvik kirke søndag 16.desember kl 19.

På programmet står julemusikk fra renessansen og frem til vår tid. Publikum får høre mye kjent og kjært, samt noe de kanskje ikke har opplevd tidligere. Det blir også instrumentalmusikk og fellessang. Medvirkende sammen med koret er kantor Tim Stern på orgel og fløytistene Berit Winterhalder og Linea Falch. Billetter ved inngangen og gjennom forhåndssalg fra kormedlemmer. Se www.bachkor.no

Mandag 17.12.18 kl. 21.30
Christian Ingebrigtsen, Gaute Ormåsen, Rita Eriksen: Julenatt