Konsert med Bærum Bachkor og Ensemble Solvind

31.10.2018

Konsert med Bærum Bachkor og Ensemble Solvind

Søndag 11.11.18 kl. 19.00 i Høvik kirke

Gioachino Rossini: Petite Messe solennelleGioachino Rossini: Petite Messe solennelleGioachino Rossini: Petite Messe solennelleBærum Bachkor og solistene i Ensemble Solvind fremfører Gioachino Rossinis Petite Messe solennelle. Verket ble første gang fremført i 1864, fire år før Rossinis død.

Petite messe solennelle er et vakkert og særegent klassisk verk med Rossinis typiske tonespråk som vi også kjenner igjen fra hans mange operaer – den mest kjente er «Barbereren i Sevilla». Petite Messe solennelle er opprinnelig skrevet for to klavér og harmonium (ofte kalt tråorgel). Denne uvanlige besetningen står i en klassisk napolitansk tradisjon fra 1700-tallet.
Barn under 15 år går gratis i følge med voksne.
Billetter kan kjøpes via Bærum Kulturhus (kr. 275/ 325), via korets medlemmer eller i døren.