Julekonsert med Anita Skorgan og Rein Alexander

I Lommedalen kirke søndag 2. desember kl 18.00

Årets julekonsert – Deilig er Jorden – med Rein Alexander og Anita Skorgan

Alle gode ting er tre og etter to år med svært gode tilbakemeldingene så hersket det ingen tvil for Rein Alexander og Anita Skorgan: De ville lage sin tredje juleturné nå i 2018!
Tilbakemeldingene på duoens Facebooksider viser at mange der ute ikke føler skikkelig julestemning før de hørt Rein synge O`helga natt eller Anita synge Deilig Er Jorden.

Med på juleturnéen i år er de tre rutinerte musikerne Torbjørn Økland (gitar, diverse instrumenter og kor), Terje Johannesen (gitar, trompet og kor) og kapellmester Jon Willy Rydningen (tangenter og kor). I perioden 25. november til 22. desember skal denne lille Norgesturnéen besøke 25 kirker fra Tønsberg i sør til Trondheim i nord, med konserter i blant annet Hamar Domkirke, Fredrikstad Domkirke og ikke minst Oslo Domkirke.

Søndag 2. desember kl 18.00 kommer de til Lommedalen kirke.
Se mer på Facebook.
Billetter på www.ticketmaster.no

Involverer publikum

I år som i fjor ønsker artistene og trekke frem unge lokale talenter. Julen 2016 inviterte de blant annet med seg 11 år gamle Alicia Løken som rørte Rein til tårer og som spredde seg som ild i tørt gress med over en halv million visninger på sosiale medier. Se videoen her: https://www.sedenne.no/v/57643/alicias-11-sang-rorer-rein-alexander-til-tarer

”Julekonsertenes mor og far”

Rein Alexander har turnert med julekonserter siden 2004 og sammen med Anita Skorgan som var med på å starte denne tradisjonen for over tretti år siden (og som ikke ufortjent blir kalt ”julekonsertenes mor”) så er det igjen duket for en stemningsfull og tradisjonsrik julekonsert.