konsert med karen jo fields

22.10.2018

konsert med karen jo fields

Søndag 25. november kl. 19.00 er det klart for konsert med Karen Jo Fields på Tanum kirkesenter.

Vi er glade for at Karen har valgt Tanum som ett av tre konsertsteder i høst.

I 2000 utkom hennes første album Embrace Me som inneholdt hiten "Embrace me", en låt som også ble brukt i filmen Kvinnen i mitt liv. Den fikk også fantastiske kritikker fra et samlet norsk pressekorps. Albumet Chase The Blu (2003) inneholdt flere store radiohits, og hun "avsluttet" karrieren med In Your Pages i 2005. Etter det har det vært lite musisering en periode, selv om vi i Tanum menighet har hatt gleden av å høre Karen på julaftengudstjenster og på festkonserten ved åpningen av det nye kirkesenteret.

Nå er det altså klart for et lite comeback. Karen har samlet et band for å spille seg gjennom sine gamle hits og i tillegg presenteer noen nye låter.
Hjertelig velkommen!

Billetter kr 200,-  selges ved inngangen.