Kor for voksne!

30.01.2019

Kor for voksne!

Vil du synge sammen med andre? Vi fortsetter høstens prosjekt med kor for ungdom og voksne (fra 16 år og oppover) i Snarøya kirke!

Vi starter opp torsdag 31.01 kl 19 til 21 i Kirkestua i Snarøya kirke, under ledelse av Ingeborg Aadland. Ingeborg er aktiv som sanger og kordirigent i Oslo og Bærum, og utdannet lektor med ttilleggsutdanning i sang. Koret møtes annenhver torsdag (i oddetallsuker) frem til en liten konsert i Snarøya kirke torsdag 11. april.

Det blir tatt opp bestilling av originalnoter i etterkant av første øvelse, og deltagelse i koret vil derfor koste 300 kr per person. Vil du være med og er forhindret fra å møte på første øvelse? Send en e-post til ia397@kirken.no eller en SMS til Ingeborg Aadland på telefon 40442156.

Bli med oss da vel!