Hoppetitten søker ny dirigent

29.06.2018

Hoppetitten søker ny dirigent

Hoppetitten barnekor i Helgerud menighet søker ny dirigent fra august 2018

Helgerud menighet er en åpen og fellesskapsbyggende menighet som ønsker å gi rom for undring, tro og tjeneste. Helgerud kirke er en arbeidskirke fra 1982 med høyt aktivitetsnivå, bygget som konsertkirke. Helgerud sokn har ca 7700 medlemmer. Kirken fylles ukentlig av kor, søndagsskole, speidere, eldretreff, klubb for tweens m. m. Menighetens ulike kortilbud dekker alle aldersgrupper fra de aller minste til de aller eldste.

Hoppetitten er Helgerud menighets barnekor for barn fra 1-5. klasse. Koret har øvelse tirsdager fra kl 1730-1845.

Arbeidsoppgaver:

• Ansvar for den ukentlige øvelsen
  • Planlegge og øve inn repertoar
  • Delta sammen med koret på gudstjenester og andre arrangementer i menigheten

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

• Erfaring med korledelse og god musikalsk kompetanse
  • Erfaring med kirkelig arbeid for barn
  • Du er trygg i egen kristne tro og har ønske om å formidle tro til barn
  • God evne til å organisere og gjennomføre aktiviteter

• Honorar: 500 kr pr øvelse/opptreden
  • En engasjert stab, menighet og frivillige
  • Meningsfylte og utfordrende oppgaver hvor du kan være med og gjøre en forskjell i barns liv
  • Engasjerte frivillige foreldre

Ta gjerne kontakt med menighetspedagog Mari Almås Holen (ma848@kirken.no eller 93453834) hvis du har spørsmål.

Søknad og CV sendes til kirkeforvalter i Helgerud Ingeborg Svanes: is735@kirken.no