Konfirmant 2019

17.04.2018

Konfirmant 2019

Går du på 8. trinn? Velkommen som konfirmant i 2019! Påmelding til konfirmasjon åpner i nærmeste framtid hos alle menighetene i Bærum.

Mange får brosjyrer i posten om konfirmasjon i disse dager, da vil du få en som er generell for hele Norge, og en fra menigheten som du tilhører. Dersom du ikke får brosjyrene i løpet av april kan du se på menighetens nettsider eller ta kontakt med menigheten.

Her finner du oversikt over alle menighetene i Bærum; http://www.baerum.kirken.no/Menighetene

Er du usikker på hvilken menighet du hører til? Sjekk her: https://kirken.no/nb-NO/om-kirken/kontakt-oss/finn-din-menighet/

Ønsker du konfirmasjon i en annen kirke enn den du egentlig hører til? Det ordner seg! Ta kontakt med den menigheten du ønsker være konfirmant i.

Du trenger ikke være medlem eller døpt for å melde deg som konfirmant. Da vil du bli døpt i løpet av konfirmasjonstiden. Man må nemlig være døpt for å bli konfirmert. 

Det er kateketen i menigheten som har hovedansvar for konfirmasjonsopplegget, og kontaktinformasjon til kateketen finner på menighetens nettsider, under fanen «Om oss». Ta kontakt om du lurer på noe! 

Vi gleder oss til en spennende konfirmanttid hvor vi skal undre oss sammen om de store spørsmålene i livet!