Godkjente planer i trosopplæringen!

13.06.2017

Godkjente planer i trosopplæringen!

Endelig i boks!

Hva har Bryn, Haslum, Helgerud, Lommedalen, Tanum og Østerås til felles? Etter flere års innsats, fikk de nylig godkjent sine planer for trosopplæring!

Bærum prosti og fellesråd var siste ut da fordelingen av midler til trosopplæring ble gjort gjennom flere år. I 2014 ble det ansatt ti nye kateketer og menighetspedagoger, og arbeidet ble satt i gang. Nå er altså planen for seks av menighetene godkjent. Gratulerer! De fire andre menighetene har fått innvilget utsettelse, men er i rute til å levere om et års tid.

Plan og praksis skal tegne veien videre for trosopplæringsarbeidet i den enkelte menighet. Å få planen godkjent er en milepæl. Nå venter tiltak og opplegg på nye barn i vårt distrikt – for å utfordre, lære bort og oppleve tro og kristen kulturarv i praksis.