Myldredag

01.06.2016

Myldredag

Bryn menighet inviterer til middag på Myldredag!

Velkommen til hjemmelaget middag, dessert og kaffe på menighetshuset!

Her er alle som har lyst til å spise middag i et trivelig fellesskap hjertelig

velkommen.Trivelig stemning, glade barn og god, hjemmelaget mat blir

satt stor pris på. Menigheten har hatt Myldredag siden høsten 2014, og

fra og med september 2018 har vi endret litt på formen til et mer dropin-konsept.

Hva skjer?
Annenhver mandag (oddetallsuker) serveres deilig middag og dessert m/kaffe i

menighetssalen i Bryn menighetshus. Myldremiddagen serveres fra klokken 17.00,

og man kan gå rett til serveringen og forsyne seg. Menyen settes sammen av og

lages av kreative frivillige kokker. Myldredag er for alle, og på myldredag pleier det

å komme barn i flere aldere, voksne og eldre, og man kan komme alene eller sammen

med noen. På myldredag kommer det både folk har vært og ikke har vært der før.

Myldredag skjer i andre etasje på Menighetshuset (Kirkegårdsveien 7, Rykkinn).

Det blir satt fram lekekasse til de minste, og det finnes barnestoler.

Før desserten settes fram, er det en liten andakt der en av menighetens medarbeidere

forteller om en av heltene (eller antiheltene) i Bibelen.

Klokken 17.45 kan de som vil være med på knøttesang bakerst i rommet. Knøttesang er en sangsamling som er spesielt beregnet på de mellom 2 og 6 år, men alle er velkommen til å være med. Knøttesang er en åpen samling, som man kan komme på uavhengig av om man har spist middag. Og de som ønsker å bare puste ut i godt selskap med en ekstra kaffekopp kan gjøre det, og det er selvfølgelig også lov å dra hjem før Knøttesang starter.

Hva koster det?

En voksenporsjon koster i utgangspunktet kroner 50. Vurder selv hvor mye du vil betale for barn. Det er kortterminal og informasjon om betaling i gangen.

Må man melde seg på?
Du trenger ikke å melde deg på, men om du vet at du skal komme, så kan du sende en mail til myldredag@gmail.com innen søndag kveld. (NB! Ny e-postadresse!)

Høstens datoer er 10.sept, 24. sept, 8.okt, 22.okt, 5.nov, 19.nov og 3.des

Bidra?
For å gjennomføre Myldredagsmiddagen er vi avhengig av noe frivillig hjelp.
Dersom du kunne tenke å være med en gang å gjøre i stand på forhånd, eller å ta i et tak med oppvasken er det storveis. Vi lover god stemning på kjøkkenet!

Menigheten ønsker gjerne å utvikle myldredag videre - så si fra om du har en ide! Kanskje kunne man ha strikkeklubb, taizesamling, bibelgruppe, tegnekurs etter middagen?

HJERTELIG VELKOMMEN!