Babysang

12.08.2019

Babysang

Vel møtt til sangstund med den lille i Haslum menighetshus.
Kom innom på trilleturen. Her er det ingen påmelding og det er gratis å delta.

Fra babyen er i mammas mage er den med i rytmer og lyder gjennom dagen. Når den kommer ut i verden blir lydene og rytmene annerledes. Likevel kjenner den igjen mamma og pappas stemme. Det er det som er trygt og sikkert. Barna danser før de går og synger før de prater. Musikken er den første kommunikasjonsmåten vi kjenner til.

I babysang skal vi synge sanger og leke med regler. Noen fra da vi selv var små, og andre fra nyere tid. Sang og lek, kos og nærhet er stikkord for babysangen. Vi synger med de stemmene vi er utrustet med. I ditt barns verden er din stemme den viktigste som finnes.

Høstens første babysang er tirsdag 20. august. Deretter følger det babysang hver uke med unntak av 1. oktober (Uke 40, høstferie). Siste babysang før jul er 10. desember.

Programmet ser slik ut:
11.00-11.30: Sangstund
11.30-12.30: Lunsj og lek

Ta med matpakke.

Her er det ingen påmelding, så det er bare å komme innom til Haslum menighetshus. Det er et gratis tilbud.

Vel møtt til sang, lek og hyggelig prat.

Kontakt menighetspedagog, Sigrid Eline Andersen, for mer informasjon. Tlf.: 404 42 178 eller e-post: sa645@kirken.no